Ale!

Helkama E7 Sähköpyörä, musta (418 Wh akku)

Tuotetunnus (SKU): 106737 Osastot: ,

Suomalaisten sydämet sykkivät Helkama e7:n tahdissa, sillä tässä sähköpyörässä kohtaavat käytännöllisyys, tyylikkyys ja mukavuus suomalaisen laatutyön kera. Tämä pyörä on kuin pala kotimaista insinööritaidon mestariteosta, joka tekee jokaisesta pyöräilystä nautinnollisen seikkailun.

Jalkajarrut tuovat ripauksen perinteistä pyöräilytunnelmaa, nostattaen muistoja menneiltä ajoilta, kun pyörän hallinta oli yhtä yksinkertaista kuin suomalaisten sisu. Erinomainen varustelu tekee jokaisesta matkasta sujuvan, olitpa sitten suuntaamassa kaupunkiseikkailuun tai pidemmälle pyöräretkelle.

Shimano Steps -sähkömoottori on pyörän sydän, luotettava voimanlähde, joka tekee polkemisesta kevyttä ja nautinnollista. Akun kesto on huikaiseva, antaen sinulle vapauden pyöräillä jopa 125 km yhdellä latauksella. Helkama e7 ei ole vain sähköpyörä; se on suomalainen mestariteos, joka kutsuu sinut seikkailemaan polkupyörän selkään. Avustuksen enimmäisnopeus on 25 km/h, juuri sopiva nopeus nautinnolliseen matkantekoon.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Helkama E7 Sähköpyörä, musta (418 Wh akku)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *