Ale!

Helkama E7 Sähköpyörä, valkoinen (418Wh akku)

Tuotetunnus (SKU): 104123 Osastot: ,

Helkama e7 on suomalaisten keskuudessa erityisen suosittu sähköpyörä, ja siinä kohtaavat käytännöllisyys, tyylikkyys ja kotimaisen laadun merkitsevällä tavalla. Tämä pyörä edustaa suomalaista huippuosaamista, joka on suunniteltu vastaamaan vaativien pyöräilijöiden tarpeisiin.

Jalkajarrut tuovat pyörään perinteisen ja tutun tuntuman, samalla kun erinomainen varustelu tekee ajokokemuksesta monipuolisen ja nautinnollisen. Helkama e7:ssä luotettava Shimano Steps -sähkömoottori tarjoaa tehokasta avustusta, joka tekee polkemisesta vaivatonta ja sujuvaa kaikissa olosuhteissa.

Akkukestolla on merkittävä rooli, ja Helkama e7:ssä se on viety uudelle tasolle. Jopa 125 km toimintasäde yhdellä latauksella antaa sinulle vapauden suunnitella pidempiä pyöräretkiä ilman huolta akun tyhjenemisestä. Tämä tekee Helkama e7:stä erinomaisen valinnan niille, jotka arvostavat pitkiä ja huoletonia ajeluita.

Avustuksen enimmäisnopeus 25 km/h takaa sen, että voit nauttia kaupunki- ja maantieajosta turvallisesti ja liikkua vaivatta erilaisissa ympäristöissä. Helkama e7 ei ole pelkästään sähköpyörä, se on investointi mukavaan, tehokkaaseen ja monipuoliseen pyöräilykokemukseen, joka tekee jokaisesta matkasta nautinnollisen seikkailun.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Helkama E7 Sähköpyörä, valkoinen (418Wh akku)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *