Ale!

FitNord Classic 500 Sähköpyörä, musta (630 Wh akku)

Tuotetunnus (SKU): 112695 Osastot: ,

Classic 500 on perinteisen ”mummopyörän” huippuversio, joka yhdistää klassisen tyylin ja modernin suorituskyvyn. Pyörässä komeilee voimakas keskimoottori, joka tekee polkemisesta vaivatonta ja nautinnollista. Suurikapasiteettinen akku antaa sinulle vapauden suunnata pidemmillekin matkoille ilman huolta energian loppumisesta.

Tämä premium-versio Classic 500:sta on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista ajokokemusta. Keskimoottorin tehokkuus yhdistyy suorituskykyiseen akkuun, tarjoten sinulle mahdollisuuden kokea pyöräily ilman rajoituksia. Olitpa sitten kaupunkikatujen valloittaja tai maaseudun rauhasta nautiskelija, Classic 500 vastaa tarpeisiisi.

Tyylikäs muotoilu, voimakas suorituskyky ja kestävä rakenne tekevät Classic 500:sta luotettavan ja tyylikkään kumppanin niin arkipäivän askareisiin kuin seikkailullisiin pyöräretkiin. Valitse Classic 500, ja astu perinteen ja modernin tekniikan täydelliseen liittoon. Avustuksen enimmäisnopeus 25 km/h tuo lisää iloa ja vaivattomuutta jokaiseen pyöräilyhetkeesi.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FitNord Classic 500 Sähköpyörä, musta (630 Wh akku)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *