Ale!

Helkama E7i Sähköpyörä, punainen (504 Wh akku)

Tuotetunnus (SKU): 106740 Osastot: ,

Kun olet kaupungin valtias, tarvitset luotettavan ja tyylikkään liittolaisen. Helkama E7i on kuin salainen agentti kaupunkisotatantereella, matalarunkoinen mestari, joka kätkee tehokkaan Shimano Steps E6110 -keskimoottorin taakseen. Avustustuntuma on niin luonteva, että se on kuin kaupunkipyörän oma tanssiliike – siro, mutta tehokas.

E7i ei ole vain tyylikäs, vaan myös älykäs. Sen AstranVeloSystem-järjestelmä avaa oven monille lisävarusteille, kuten korkealaatuisille koreille ja laukuille, jotka voi kiinnittää kätevästi tavaratelineisiin. Se on kuin pyörä olisi muuttunut kauppareissun supersankariksi.

Jalkajarrut tuovat oman retro-twistin, muistuttaen menneistä ajoista, kun pyöräily oli yksinkertaisesti mahtavaa. 7-vaihteinen napavaihteisto antaa sinulle valinnanvapautta kaupungin kaduilla navigoimiseen, ja se on niin helppokäyttöinen, että vaihdat vaihdetta kuin muinaiset roomalaiset kilvet.

Akku on kuin salainen voimareservi, piilotettu tavaratelineeseen, mutta helposti irrotettavissa kotilatauksia varten. Ja kun olet menossa, ohjaustangon näytöstä voit lukea kaikki tarvittavat tiedot, jotta matkasi sujuu kuin koreografia huippunäytöksessä. Helkama E7i on enemmän kuin sähköpyörä; se on kaupungin vallan symfonia, jossa jokainen osa soi täydellisessä harmoniassa. Avustuksen enimmäisnopeus 25 km/h – täydellinen nopeusvalinta, sillä kaupungin hallitsijan ei tarvitse kiirehtiä, hän saapuu aina ajoissa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Helkama E7i Sähköpyörä, punainen (504 Wh akku)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *