Helkama CE10 Sähköpyörä (504 Wh akku)

Tuotetunnus (SKU): 105808 Osastot: ,

Shimano Steps E7000 60Nm moottori, pysty ajoasento ja leveät matalanappulaiset 60 mm renkaat ovat täydellinen yhdistelmä, joka takaavat niin mukavat retket kuin turvalliset työmatkat. Näiden ominaisuuksien ansiosta jokainen pyöräilyhetki on nautinto.

Virtaa polkemiseen tarjoaa Shimanon integroitu 504 Wh:n akku, joka mahdollistaa jopa 100 km matkan yhdellä latauksella. Akun pitkäkestoisuus tekee pyöräilystä entistä huolettomampaa ja antaa vapauden pitkiin matkoihin ilman huolta lataustauoista.

Suntourin lukittava ilmakeula etuhaarukkana takaa tasaisen ja mukavan ajokokemuksen erilaisilla teillä. Tehokkaat Shimanon hydrauliset levyjarrut varmistavat turvallisen pysähtymisen, ja niiden luotettavuus antaa itsevarmuutta jokaiseen laskuun.

Runsaasta vakiovarustelusta ei ole tingitty. Pyörässä on kiinteät LED-valot sekä edessä että takana, suojaavat lokasuojat, käytännöllinen tavarateline ja kätevä seisontatuki. Tämä pyörä on suunniteltu huolella, jotta voit keskittyä täysin nautintoon ja vapauteen liikkua. Avustuksen enimmäisnopeus on mukautettu 25 km/h, jotta voit matkata tehokkaasti ja turvallisesti.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Helkama CE10 Sähköpyörä (504 Wh akku)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *