Ale!

FitNord Rumble 500 Sähköfatbike, musta (720 Wh tehoakku)

Tuotetunnus (SKU): 112703 Osastot: ,

FitNord Rumble 500 on monipuolinen ja huippuominaisuuksin varustettu sähköfatbike, joka valmistetaan laadukkaasti Suomessa. Tämä pyörä tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn erilaisissa olosuhteissa ja on suunniteltu monipuoliseen käyttöön.

Pyörän vahvuutena ovat sen pitävät ja rullaavat 4” renkaat, jotka takaavat erinomaisen pidon ja mukavan ajokokemuksen. Olit sitten suuntaamassa metsäpoluille, hiekkateille tai kaupungin vilinään, Rumble 500 on luotettava kumppani ympäri vuoden.

Suurikapasiteettinen akku antaa pyörälle pitkän toimintasäteen, ja voit luottaa siihen, että akku kestää pidemmänkin matkan. Moderni runko ja tehokas keskimoottori tekevät Rumble 500:sta erityisen suositun sähköfatbikemallin, joka vastaa vaativaankin pyöräilijän tarpeisiin.

FitNord Rumble 500 on enemmän kuin pelkkä pyörä – se on liikkumisen väline, joka yhdistää suorituskyvyn ja monikäyttöisyyden. Avustuksen enimmäisnopeus 25 km/h tuo lisää vauhtia ja tekee pyöräilystä entistäkin nautinnollisempaa. Valitse Rumble 500 ja astu uudenlaiseen sähköfatbiken maailmaan!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FitNord Rumble 500 Sähköfatbike, musta (720 Wh tehoakku)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *