Ale!

FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä, minttu (720Wh tehoakku)

Tuotetunnus (SKU): 111929 Osastot: ,

FitNord Ranger 300 on monipuolinen ja tehokas sähkömaastopyörä, joka on suunniteltu ja koottu huippuominaisuuksin Suomessa. Tämä sähköpyörä on varustettu erinomaisesti pitävillä ja rullaavilla renkailla, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan niin metsäpoluille, hiekkateille kuin kaupunki- ja työmatka-ajoon ympäri vuoden.

Ranger 300:ssa yhdistyvät suurikapasiteettinen akku, moderni runko ja huolella valitut komponentit, mikä tekee siitä yhden FitNordin suosituimmista malleista. Tämä sähkömaastopyörä on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälleen mahdollisimman monipuolisen ja nautinnollisen ajokokemuksen kaikissa olosuhteissa.

FitNord Ranger 300 ei ole pelkästään tehokas kumppani maastopyöräilyyn, vaan se soveltuu myös erinomaisesti kaupunki- ja työmatka-ajoon. Sähköavustuksen enimmäisnopeus 25 km/h tarjoaa turvallisen ja hallitun matkantekonopeuden, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan niin harrastelijoille kuin kokeneille pyöräilijöillekin.

Huolellinen suunnittelu ja laadukkaat materiaalit tekevät FitNord Ranger 300:sta sähkömaastopyörän, joka vastaa vaativimpiinkin tarpeisiin. Olipa kyse sitten maastopyöräilystä tai kaupunkiajosta, tämä sähköpyörä tarjoaa suorituskykyä ja mukavuutta, joka vie pyöräilyelämyksen aivan uudelle tasolle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “FitNord Ranger 300 Sähkömaastopyörä, minttu (720Wh tehoakku)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *